Partners

Eclarion - Slimme software voor receptuurbeheer

Met de software van Eclarion is het heel makkelijk om recepturen op te bouwen, waarbij het programma automatisch de voedingswaarden, allergenen en ingrediëntendeclaratie berekent. Daarnaast is het eenvoudig om productspecificatie gegevens automatisch door te sturen naar PS in foodservice, GS1 en andere datapools. Andere integratie mogelijkheden met ERP systemen en labelsystemen, zoals Nicelabel en Bartender, zijn ook mogelijk. Op deze manier worden alle grondstoffen, recepturen en productspecificaties vanuit één systeem beheerd en is de kans op fouten vele malen kleiner.

Om een beter beeld te krijgen van onze applicatie is het een goed idee dat je een gratis account aanmaakt, zodat je kan ervaren hoe intuïtief onze software is. Voor meer informatie kijk op www.eclarion.com.

Eclarion is dit jaar 20 jaar actief in de voedingsmiddelenindustrie. Start nu en ervaar ook hoe makkelijk het is om grondstoffen, recepturen en juiste productspecificaties te beheren.

HAI smart4industries
FoodRecall.nl is via haar zusterbedrijf Food Safety Experts onderdeel van het HAI smart4industries consortium,

GRATIS DOWNLOAD

Download hier ons halfjaarlijks rapport over voedselveiligheid en blijf op de hoogte van issues die spelen in de voedingsmiddelenindustrie

GRATIS RECALL QUICK SCAN

Voer vandaag nog de Recall Quick Scan uit, het kost maar 5 minuten en u hebt meteen inzicht in uw risico profiel.