Maak vrijblijvend een afspraak!

Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf om aansprakelijkheid en risico's in te perken.

Wat bespreken we?

Tijdens het adviesgesprek gaan we in op de risico’s die mogelijk bestaan in uw bedrijf aangaande (bestuurlijke en persoonlijke) aansprakelijkheid omtrent recalls. Daarnaast zullen we ook ingaan op de mogelijke risico’s binnen uw bedrijf die kunnen leiden tot een recall.

Boek nu vrijblijvend uw adviesgesprek!

Het advies gesprek duurt ongeveer 1 uur en is geheel gratis en vrijblijvend. Ter voorbereiding op het adviesgesprek zullen wij u vragen een korte vragenlijst in te vullen zodat wij goed voorbereid bij u op gesprek komen.

Klik op de knop hieronder en kies vervolgens een beschikbare datum en tijd en vul uw gegevens in om de afspraak te bevestigen.

Rob Kooijmans
& Kitty Appels
Oprichters FoodRecall.nl

Beperk uw aansprakelijkheid als eigenaar en/of bestuurder!

Steeds vaker worden bedrijfseigenaren en bestuurders door de overheid persoonlijk aansprakelijk gesteld wanneer er zaken mis gaan. Dit geldt ook voor voedselveiligheid issues. Door uw bedrijf regelmatig door FoodRecall.nl te laten screenen kunt u deze aansprakelijkheid significant verminderen of zelfs geheel afwenden. FoodRecall.nl werkt hiertoe samen met gespecialiseerde advocaten kantoren. Tijdens het advies gesprek vertellen wij u graag meer hierover.

Inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hebben in 2016 7.766 rapporten voor beboetbare overtredingen opgemaakt. Dit is 20% meer dan in het jaar daarvoor. De belangrijkste reden voor deze stijging is dat de NVWA steeds strikter handhaaft.

bron: NVWA Nieuwsbericht | 05-01-2017 | 10:25

GRATIS RECALL QUICK SCAN

Voer vandaag nog de Recall Quick Scan uit, het kost maar 5 minuten en u hebt meteen inzicht in uw risico profiel.